Offline Intercon

All things related to the Centroid Acorn CNC Controller

Moderator: cnckeith

diycncscott
Posts: 634
Joined: Thu Mar 04, 2010 4:03 pm

Re: Offline Intercon

Post by diycncscott » Fri Dec 01, 2017 8:40 pm

You're welcome.

DICKEYBIRD
Posts: 252
Joined: Sat Jul 08, 2017 7:38 am
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: No
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: No
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: n/a yet
Location: Collierville, TN USA

Re: Offline Intercon

Post by DICKEYBIRD » Sat Dec 02, 2017 10:05 am

Is the demo software 64 bit? I get a warning "LatheDemo.exe is not a valid Win32 application" when I try to open it on an XP machine I use at times.
Milton in Collierville, TN

"Accuracy is the sum total of your compensating mistakes."

martyscncgarage
Posts: 725
Joined: Tue Mar 28, 2017 12:01 pm
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: Yes
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: Yes
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: none
Location: Mesa, AZ

Re: Offline Intercon

Post by martyscncgarage » Sat Dec 02, 2017 10:44 am

DICKEYBIRD wrote:
Sat Dec 02, 2017 10:05 am
Is the demo software 64 bit? I get a warning "LatheDemo.exe is not a valid Win32 application" when I try to open it on an XP machine I use at times.
XP??
Come on Milton....time to move your shop computer up to at least Windows 7 ;)
Works fine here on my Win10 64 bit machines! :D
"Jack of all trades, master of none!"
Mesa, AZ

DICKEYBIRD
Posts: 252
Joined: Sat Jul 08, 2017 7:38 am
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: No
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: No
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: n/a yet
Location: Collierville, TN USA

Re: Offline Intercon

Post by DICKEYBIRD » Sat Dec 02, 2017 12:24 pm

Yeah, yeah...I hear ya'. There's very little I hate worse than spending my precious weekend putzing around changing to a different computer. I already have a newer one stashed under the workbench with a fresh Win7 load but I'm not gonna change yet. I still have me trusty ol' Denford MicroMill with Mach3 & a PP! It has to remain functional for quite a while yet.

The offline Intercon works great on my day job PC & that's where its needed the most anyway.
Milton in Collierville, TN

"Accuracy is the sum total of your compensating mistakes."

DICKEYBIRD
Posts: 252
Joined: Sat Jul 08, 2017 7:38 am
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: No
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: No
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: n/a yet
Location: Collierville, TN USA

Re: Offline Intercon

Post by DICKEYBIRD » Wed Dec 06, 2017 11:39 am

DICKEYBIRD wrote:
Sat Dec 02, 2017 12:24 pm
The offline Intercon works great on my day job PC...
...except for one minor issue: The function key buttons along the bottom of the display are partially covered by the Windows task bar making them difficult to see. The regular Windows F11 full screen selection doesn't work & the couple of display resolution options I tried didn't make any difference. Suggestions? It's Windows 7.
Milton in Collierville, TN

"Accuracy is the sum total of your compensating mistakes."

martyscncgarage
Posts: 725
Joined: Tue Mar 28, 2017 12:01 pm
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: Yes
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: Yes
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: none
Location: Mesa, AZ

Re: Offline Intercon

Post by martyscncgarage » Wed Dec 06, 2017 11:53 am

DICKEYBIRD wrote:
Wed Dec 06, 2017 11:39 am
DICKEYBIRD wrote:
Sat Dec 02, 2017 12:24 pm
The offline Intercon works great on my day job PC...
...except for one minor issue: The function key buttons along the bottom of the display are partially covered by the Windows task bar making them difficult to see. The regular Windows F11 full screen selection doesn't work & the couple of display resolution options I tried didn't make any difference. Suggestions? It's Windows 7.
Right click on the task bar and set it to auto hide.
When you cursor down there it will pop up.
"Jack of all trades, master of none!"
Mesa, AZ

DICKEYBIRD
Posts: 252
Joined: Sat Jul 08, 2017 7:38 am
Acorn CNC Controller: Yes
Allin1DC CNC Controller: No
Oak CNC controller: No
MPU11 & GPIO4D -w/ 3rd Party Drives: No
DC3IOB: No
CNC11: No
CPU10 or CPU7: No
System Serial Number: n/a yet
Location: Collierville, TN USA

Re: Offline Intercon

Post by DICKEYBIRD » Wed Dec 06, 2017 12:06 pm

Thanks Marty, that's perfect!
Milton in Collierville, TN

"Accuracy is the sum total of your compensating mistakes."

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests